Kerestem mi van Isten szívében ezekre a napokra vonatkozóan. Azt mondta az Úr, ’most nézz hátra egy pillanatra’. Gondoltam, hogy valami múltbeli dologra mutat vissza. De ahogy szellemben hátrafordultam, láttam, hogy közvetlenül a hátam mögött becsukódott egy ajtó, és hallottam: ’Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!’ – ’Átléptetek egy új korszakba, lezártam dolgokat azért, hogy elindulhass ezzel az új lendülettel te is.’

Ésa.43,18-19 „Ne emlékezzetek a régiekről, és az előbbiekről ne gondolkodjatok! Íme, újat cselekszem, …”

Egy ideje tudjuk, hogy Isten valami újat készít, hogy a Menny is izgatott amiatt, ami most ránk vár.

Ésa.14,24 „Megesküdött a Seregek Ura, azt mondta: Úgy lesz, ahogy elgondoltam, úgy megy végbe, ahogy elvégeztem.”

Isten gondolatait megosztja velünk, újra és újra betekintést ad abba, amit Ő készít, azért, hogy amikor itt van, ne érjen váratlanul. Van a felkészülésnek is ideje, és van, amikor már élesben mennek a dolgok. Isten Királysága itt van! Isten Királyságának az ereje is itt van. Amikor a küszöbön van, az azt jelenti, hogy már bekopogott, megnyílt előtte az ajtó, és belépett. Megjelent, látható, tapasztalható, közel jött.

A jeleknek, csodáknak is egy új időszaka jön. Látni fogjuk ezt abban is, hogy olyan ajtókon fogunk bejutni, amin korábban nem. Ne felejtsd el, hogy akik szorgalmasan, folyamatosan zörgetnek, azoknak megnyitják.

Az Úr tudja, hogy nem vagyunk a meghátrálás emberei, ezért is záródtak be ajtók, pályára vagyunk állítva. Van egy vonzása azoknak az ígéreteknek, melyeket az Úr adott nekünk. Ahogy kihirdetjük Isten szívének terveit, ezek egyre tisztábban és egyre több ember számára válnak láthatóvá. A hit szavai felszabadítják a hit légkörét és a Menny valósága jelenik meg közöttünk.

Hirdessétek, mondjátok el, hogy itt van Isten Királysága.

Luk.10,9 „Gyógyítsátok meg az ott levő betegeket, és hirdessétek az embereknek: elközelített hozzátok Isten Királysága!”

Amikor kimondod ezt, akkor azt a hatalmat képviseled, akinek a nevében imádkoztál. Kihirdeted, elrendeled, bejelented, hogy itt a Királyság, itt van a Király, onnantól minden neki van alárendelve. A betegség, a félelem, az embereket gyötrő minden sötét erő, az ördögnek minden gonosz terve elveszíti erejét, mert itt van Isten Királysága! Itt van a Királyok Királya, itt van a győztes Hadakozó Úr! Itt van az Erős Isten! Itt van a Népek Fejedelme, itt van, akinek lába alá vettetett minden! Itt van, akinek nevére meghajol minden térd! Bátran és hittel hirdesd, amikor imádkozol betegekért, hogy itt van Isten Királysága erővel és hatalommal!

Zsolt.96,10 „Mondjátok és hirdessétek a népek között: Az Úr uralkodik!”

Zsolt.62,12 „Egyszer szólt az Isten, kétszer hallottam ugyanazt, hogy a hatalom az Istené.”

A Föld és Menny együttműködik, és amikor a Menny bármely oldalán kihirdetik, hogy a hatalom az Istené, az egész Menny megerősíti és kiáltja, hogy ’a hatalom Istené’.

Amikor bizonyságot teszel róla, amikor imádkozol egy betegért, és kihirdeted, hogy a hatalom Istené, az egész szellemvilág visszhangozni fogja ezt, és nem lesz a sötétségnek olyan helye, ahol ne lenne nyilvánvaló, hogy Isten az, aki uralkodik, és minden más térdet kell hajtson előtte.