Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

Nagy szeretettel hívunk és várunk egri gyülekezetek közös istentiszteletére, ahol Dr. Sharon Stone apostoli, prófétai szolgáló lesz a vendégünk.

Mikor: 2018. július 22. vasárnap 10:00

Hol: Dávid Hősei Gyülekezet, Eger, Cifrakapu 158. 

Az első dolog, amit az emberek mondanak Dr. Sharon Stone-ról, hogy a legjobbat látja másokban, és előhozza a kiválóságot belőlük.

Szenvedélyes apostoli, prófétai szolgálóként arra használja fel Isten, hogy összegyűjtsön, felszereljen és mozgósítson sokakat, hogy új Királyságos paradigmákat és egy természetfeletti életstílust fejlesszenek ki.

Az utóbbi négy évtizedben Dr. Sharon sok jelenvaló bortömlővel és területük átformálására törekvő szívvel rendelkező gyülekezet és szolgálatot plántált és úttörésüket felügyelte.

Ismeretes a pontos prófétai ajándékáról, amely segít nemzeteknek, városoknak, gyülekezeteknek és egyéneknek, Isten időszerű terveivel való együttműködésben.

Dr. Sharont sokan Európa prófétájaként ismerik. Sok nemzet miniszterelnöke és királya kapott tőle nemzetet megváltoztató prófétai szót.

Gyülekezetektől és nemzetektől hallhatunk beszámolókat arról, hogy drámai módon elmozdultak Isten céljaiba az ő prófétai szavának pontossága és hitelessége által.
https://www.facebook.com/pg/prophetesssharonstone/about/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/events/557837174612182/?active_tab=about