Dr. Sharon Stone: Prófétai szó Magyarország számára
https://www.facebook.com/notes/nemes-p%C3%A1l/dr-sharon-stone-pr%C3%B3f%C3%A9tai-sz%C3%B3-magyarorsz%C3%A1g-sz%C3%A1m%C3%A1ra/10208814471112460
https://www.youtube.com/watch?v=oW7…

Dr. Sharon Stone Debrecenben a FŐNIX Csarnokban – 2016. július 22.
Dr. Sharon Stone: Prófétai szó Magyarország számára Debrecen, Főnix Csarnok, 2016. július 22. péntek
Micsoda áldás, hogy itt lehetek ma este veletek! Nagyon sok mindenkit képviselek most itt. Ma történt meg ennek a nemzetnek az első Nemzeti Prófétai Tanács összejövetele!
Megtiszteltetés, hogy az a prófétai szó, amit ma átadhatok nektek, az sok prófétai kijelentésnek az összefoglalása. Van egy különleges prófécia, amiről külön szeretnék nektek pár szót mondani. Volt valaki, aki prófétált Péternek 16 évvel ezelőtt (akkor kezdődött ez a tábor). Az a prófétai szó arról szólt, hogy eljön az idő, amikor itt leszünk ebben a csarnokban. A mai este ennek a prófétai szónak a beteljesedése és betöltetése is. Aki akkor ezt a prófétai szót átadta, Cindy Jacobs volt. Ezért én felhívtam őt – és küldi az ő szeretetteljes üdvözletét nektek –, de azt is mondta, hogy tudja, hogy ez a nemzet nagy dolgok előtt áll. Ha nem vagy még hozzászokva ahhoz, hogy nemzeti szintű prófétai szavakat kapj, lehet, hogy ez új a számodra, de nem új Istennek. Izrael óta is Isten újra és újra előhozott olyan különleges prófétai csapatokat, akiket az Izsakhár fiainak nevezünk. Izsakhár fiairól azt tudjuk, hogy ők ismerték az időknek a hangját, és tudták az időzítéseket. Amikor Izrael egységben volt az Isten által adott stratégiákkal, akkor sikeresek voltak. És bár lehet, hogy voltak olyan nemzetek, akiknek sokkal jobb pénzügyi lehetőségeik voltak, vagy sokkal több szabadsággal rendelkeztek, vagy olyan nemzetek, amelyeknek jobb volt a kormányzata, de egyiken sem volt ahhoz az áldáshoz hasonló, amelyet Isten helyezett Izraelre. Miért? Mert ismerték az időket, és partnerségben voltak Istennel.
Kérlek, emeljétek fel kezeiteket mindenhol itt az arénában! Szeretnélek benneteket kiküldeni: „Mennyei Atyánk, most felszabadítjuk a Te kiküldő kenetedet, és a Te Szent Szellemed erejét, mert a Te Szavaid nem csak jó vélemények, hanem Te azt mondtad, hogy a Te Szavaid hatalmat és életet hordoznak. Atyánk most elfogadjuk ezt a hatalmat és életet e nemzet számára, és azt mondjuk, hogy ’Istenünk, egyetértésben akarunk lenni Veled! Atyánk, taníts meg bennünket, mert nem csak egy olyan nép akarunk lenni, aki figyel, hanem olyanok, akik cselekednek is! Ezért, Istenem, azt kérjük, hogy mutasd meg, mit cselekedjünk! Hogy egy olyan nemzet legyünk, amire mások csodálattal tekintenek, hogy más nemzetek azt kérdezzék: ’Hogy, tényleg megtörtént ez velük?’ És a válasz az lesz erre, hogy ’Igen!’, Istenem!”
1.) A kulcs-üzenet, amit Isten Szelleme felszabadít most Magyarország felett: egy felemelkedés van Magyarországon.

Bálna kiugrik a mély vízből …
Tegnap este volt egy álmom: az óceán közepén voltam egy kis csónakban, és egy hatalmas nagy bálna ugrott ki a vízből, pont a csónak mellett. Rájöttem, hogy az a bálna jelképezi ezt az országot: a teljes sötét mélységből ugrott ki az abszolút láthatóságba! Az Úr szól ehhez a nemzethez, és azt mondja: lehúzom rólatok a takarókat most! A jelentőségnek egy olyan helyére viszlek titeket, amit soha nem ismertetek! Az Úr azt mondja, hogy az az Én örömem, hogy titeket a világ színpadára helyezlek, mert már elkezdődött a helyreállítás és az újjáépítés időszaka. Még a gazdaságotokban is újjáépítek egy infrastruktúrát! Vannak olyan dolgok, amelyek még a 2. világháború óta itt ragadtak. De Én azt mondom, és kijelentem, hogy újjá fogom építeni. Ezt mondja Isten. Ámen!
2.) A reménynek egy friss felemelkedése van most ebben a nemzetben. Azt mondja az Úr: nem ítélheted meg a jövődet a múltad alapján. És a te fájdalmadat és sírásodat tánccá, örömre fordítom! Azt mondja az Úr, hogy hallottam a kétségbeesett emberek kiáltását ebben az országban és úgy válaszolok, hogy hitet és bátorságot adok a bensődbe, és ez a hit és bátorság ki fog benneteket törni a reménytelenségből! Ez a hit és bátorság ki fog benneteket törni abból, hogy nincs segítségetek! Mert nem fogom hagyni, hogy ez a nemzet kifáradt maradjon!

Reménység emelkedik fel a nemzetben …
Egy új reménység növekszik! Ámen!
3.) Az egység felemelkedése van. Azt mondja az Úr, hogy itt az ideje, hogy a Gyülekezet felemelkedjen és egységes legyen. Azt mondja az Úr, hogy keresi azt, hogy imádságban egységesek legyetek. Vannak itt közbenjárók? Isten új imamozgalmakat indít ebben a nemzetben! Egységet keres és imádatot. Vannak itt dicsőítők? Ámen! Ti vagytok a megoldás! De abban is egységet keres, hogy mi van kinyilvánítva. Azt mondja az Úr, hogy ez be fog hozni egy új időszakot, egy új napot ebbe a nemzetbe. Azt mondja az Úr, hogy van egy rejtett erőssége is ennek a nemzetnek, és ez annak a megértése, hogy erő és hatalom van az együttmunkálkodásban. És azt mondja az Úr, hogy nem fogom tovább hagyni, hogy ez a titok rejtett maradjon! Azt akarom, hogy ebben modellek legyetek a világ számára is! És azt mondja az Úr, hogy el fogom kezdeni, és kapcsolati hálókat építek ki. Nagyon sokan vagytok, akik azt várjátok, hogy új stratégiák szabaduljanak fel, de nem látjátok, hogy ezek hatékonyak lennének. De azt mondja az Úr, hogy itt van az ideje a kapcsolati hálóknak. És az a kifejezés, hogy ’kölcsönös előny’, ez egy kulcs ennek a jövőnek a számára. Ezek alapján fogtok tudni tárgyalni. És megmutatom, hogy áldottak lesztek.

Istent dicsőítő koncert a FŐNIX Csarnokban – Táncosok
Nézz rá a szomszédodra, és mondd neki, hogy ’ez neked szól’!
4.) Egy felemelkedés jön az Istentől való nemzeti identitásban! Azt mondja az Úr, hogy helyreállítom az elveszett identitást, hogy a magyar nép modellje lesz annak, hogy milyenek a Király igazi fiai és lányai. És azt mondja az Úr, hogy a szolgálatot (szolgálatkészséget) a DNS-etekbe írtam. Máté 20,28 „az Emberfia nem azért jött, hogy őt szolgálják, hanem hogy ő szolgáljon, és váltságul adja életét sokakért.” Arra vagytok elhívva, hogy a szolgáló vezetés legjobbját mutassátok be! Halleluja! Ez úgy lesz bemutatva, hogy vannak apostoli atyák, és van egy tanítványozói kenet is a ti nemzeteteken. De ebben a nemzetben az a képesség is megvan, hogy tanítványozzon más nemzeteket. És azt mondja az Úr, hogy úgy fogtok felemelkedni ebben az identitásban, hogy tiszteltek lesztek más nemzetek között. Ámen!
5.) Van egy felemelkedés a fiatalok között. Azt mondja az Atya, hogy látom a vezetők új generációját, akik olyanok, mint a tűz, éhesek Rám! Segíteni fognak abban, hogy ez a nemzet belépjen egy új ébredésbe! Azt mondja az Úr: nézzétek a fiatalokat, mert egy vezetői generáció nő fel, amelyek kedvesek Isten előtt is, és az emberek előtt is! Ez a fiatal hadsereg felkel, mint egy intellektuális, radikális és fiatal reformerek serege, amely az egyetemeken van. És azt mondja az Úr, hogy ők fogják meghatározni, hogy milyen nemzetben akarnak élni.

Istent dicsőítő fiatalok színes sokasága – FŐNIX Csarnok
6.) Az által, hogy Isten terve felemelkedik ebben a nemzetben és ezért a nemzetért, az ellenségnek van egy ellenállási terve. Az ellenség célja az, hogy felgerjesszen egy forgótüzet, ami megosztást és erőszakos dolgokat hozzon – nem csak ebbe az országba, hanem a körülöttünk lévő országokba, a határokra is. (Mondjátok a tolmácsom után: ’Mi az új ebben? Merthogy ezt már láttuk…’) Azt mondja az Úr, hogy ez egy individualizmussal fog felemelkedni. El lesz rejtve, és kapcsolódni fog a nemzeti büszkeséghez. És ez sokakat próbál majd megfélemlíteni, de azt mondja az Úr, hogy meg fogjátok ismerni a gyümölcseiről. És azt mondja az Úr, hogy fel fog fedni bizonyos embereket, akik magas pozícióban vannak; mert az a terve, hogy felfedi, hogy mi megy a színfalak mögött. Azt mondja az Úr, hogy az Ő keze már most is védi ezt a nemzetet a terrorizmussal szemben. Azt mondja, hogy ti már ismeritek az Ő védelmét. De azt mondja az Úr, hogy arra hívlak most titeket, hogy imádkozzatok a védelemért – és Én felébresztem ezt a nemzetet. Mert még van egy régi csata – ami még mindig folyik –, ami aközött van, hogy visszamenjen ez a nemzet a kommunizmus régi útjaira, vagy pedig a szabadság egy új korszakába lépjen be. Azt mondja az Úr, hogy látok olyan nemzeteket, amelyek akarnak veletek szövetségbe kerülni, de az a céljuk, hogy kontrollálni tudják az erőforrásaitokat és a népeteket. De az Úr azt mondja, hogy Nekem az a tervem, hogy Én fogok ülni ennek a nemzetnek a trónján.
7.) Egy felemelkedés van az üzleti életben és a gazdaságban. Olyan időszakban vagyunk, amikor a feltalálók emelkednek fel. Egy fúzió van az innováció területén; akár a hangok, a zene, a zenei produkciók területén, a médiaprodukciók területén. Azt mondja az Úr, hogy Én ezt a nemzetet a színpadra akarom helyezni. Sőt, a mezőgazdaság területén is előrehaladást fogok nektek mutatni. Úgy mutatta meg az Úr ennek a nemzetnek a gazdaságát, mint egy kisgyermeket, aki elesett és megsértette a térdét, de most már ez a gyermek felállt. És azt mondja az Úr, hogy lesznek olyan gazdag emberek, akik elő fognak állni, és meg fogják mutatni, hogy ők hívők. Ez egy jele lesz annak, hogy pénzügyi változások fognak jönni sokak számára. Ámen!
8.) A kormányzat felemelkedése. Azt mondja az Úr, hogy felemelem azokat, akikben megvan az a képesség, hogy az áramlással szemben menjenek. És egy új szint jön a politikusokra, és egy új tartás. Azt mondja az Úr, hogy felemelem a szabadságnak a hangjait. Lesz, amelyik a Gyülekezetből fog jönni, valamelyik pedig a kormányzatból fog jönni, de ők az Én látásom alapján fognak szólni az országra vonatkozóan.
9.) A Gyülekezet.

“Emeljetek zászlót a népek fölé” – FŐNIX Csarnok
Jézus azt mondja, hogy ’Én felépítem az Egyházamat, és a pokol kapui sem fognak lakozást venni rajta’. Isten adta nektek a Gyülekezetet ebben a nemzetben. Nemzeti függetlenséget, és szabadságot. És most ti lesztek az eszközök a kezében, hogy az Isten Királysága megvalósuljon ebben a nemzetben. És azt mondja az Úr, hogy az Úr imádságát (a „Mi Atyánk”-ot) egy személyes hittel imádkozzátok! Nagyon sok olyan vallásos közeg van, ahol használják az Úr imáját, de nem alkalmazzák. És azt fogod imádkozni, hogy „Uram, jöjjön el a Te Királyságod Magyarországra, úgy, ahogy a Mennyben van”. És azt mondja Isten, hogy ahogy ezt imádkozod, Én harcolni fogok érted! És előhozom a prófétai kijelentéseket, és jeleket és csodákat, hogy ez mind megvalósuljon. Itt az ideje, hogy a hívők felemeljék az elvárásaikat. Az Úr azt mondja a Gyülekezetnek: „Én készen állok! Én készen állok arra, hogy megmutassam nektek magamat, mint egy természetfölötti Isten. Én kész vagyok arra, hogy felfedjem magam nektek.”
Végül: amikor most a régi keleti blokk sok nemzete egy új szintre emelkedik: akkor is hiszem, hogy Isten Magyarországot egy modellnek fogja használni az előttünk álló időben. Főleg azon a területen, hogy hogyan lehet szabadságban járni. Az Úr azt mondja, hogy ‘úttörő leszel!’ Az Úr tudja, hogy bár ebben a sorrendben lehet, hogy most nem a legutolsók vagytok, de Isten nagy örömet talál abban, hogy a legutolsókat nagy magasságokba emelje.
Az első nap, amikor itt voltam, a dicsőítés alatt volt egy lát(om)ásom: Jézus kezében volt egy seprű, és sepregetett e fölött a nemzet fölött. ’Ó – gondoltam –, igen, kitisztítja a nemzetet!’ És láttam, hogy összesöpör ágakat, gallyakat, de egy csomó port is felkavar, és így nem tudtál átlátni ebben a porfelhőben, mert ez elfedett dolgokat. Úgyhogy nem volt túl egyértelmű. De az Úr azt mondja, hogy ez eddig volt, és nem pedig most van. De aztán az Úr megmutatta ezt a nemzetet nekem a sötétségben. És láttam, hogy ebből a sepregetésből egy egész nagy rakás fa összegyűlt. Ő pedig meggyújtotta ezt a fát a Menny villámjával. És azt mondta az Úr, hogy lesznek olyanok, akik csak a sötétséget fogják látni. De az ébredés tüze el fogja hozni a legvilágosabb időszakot ennek a nemzetnek a számára.

Dicsőítés a FŐNIX Csarnokban – “A tenger kettévált …”
Atyám, egyetértésben állunk itt, és azt mondjuk, hogy ’Ámen!’. És azt mondjuk, hogy ’Siess Istenem!” Isten áldjon Benneteket!
Köszönet a hanganyag begépeléséért Farkasné Dani Katalinnak! 🙂